Wil je iets bestellen of heb je iets gezien wat je in een ander formaat zou willen hebben. Of in een andere kleur of ander stofje. Of wil je iets gemaakt hebben wat je niet op mijn site kunt vinden, in overleg is veel mogelijk.

Neem dan via onderstaand contactformulier contact op.

Ik laat dan geen berichtje hier achter, maar neem via mijn hotmail contact met je op en ook het verdere contact gaat dan via de hotmail.( of telefoon) Let op dat mijn bericht in je spambox binnen kan komen!!

Reactie plaatsen

Reacties

Lineke van Wifferen
een jaar geleden

Goedemorgen,

Voor mijn zoontje ben ik opzoek naar sonde zakjes die een beetje stoer zijn, bijv. met een plaatje erop van een motor of race auto. Heeft u die toevallig of zou u die kunnen maken? Ik zou er graag 2 willen.
Alvast bedankt!

Groeten,
Lineke

Chantal
2 jaar geleden

Hoi, ik ben opzoek naar sondezakjes voor onze zoon, heb jij ze misschien voor ons?
Hij is 4 jaar oud.

Gr chantal

Marjon Visser
2 jaar geleden

Hoi Chantal, die kan ik voor je maken.
Wil je een berjchtje sturen naar: info@cadeautjesbymarjon.nl
Daar kan ik makkelijler contact met je leggen. Groetjes Marjon Visser

Glenda Stack
3 jaar geleden

https://s2j.co/SUVW
Take the lead.
Our company is always searching for our next success student with the desire to work hard, who shares our principles and is ready to learn
In addition to teaching you how to use FaceBook & Google Ads to run successful online stores, we will teach you the strategy behind finding easy-to-advertise-highly-converting products and more. This includes:

1. Market analysis of the sub-industry you want to attack
2. Funnel hacking with intent to replicate your targets success-formula
3. Ad development
4. Affiliate hacking
5. IOU inventory strategy

If you have the desire to escape the 9-5 goose chase, and work for yourself, unlock time-freedom, and spend more time with your family, apply today.

Fenneke Borsje
7 jaar geleden

Beste,

Ik ben op zoek naar een tafeltent voor 5 december met het thema sprookjes / sprookjesbos /efteling.
Zien jullie hier mogelijkheden in?

Graag hoor ik van u

Met vriendelijke groet
Fenneke Borsje

Eveline Ketting
8 jaar geleden

Hi Marjon,

Ik heb volgens mij je mail niet gezien, misschien in mijn spam gekomen?

Wil je het nog eens proberen?

Groetjes
Eveline

Eveline Ketting
8 jaar geleden

Hi Marjon,

Ik was je tegen gekomen op de boerenmarkt van de Blommenhoeve en zou via deze weg graag het Kinderschortje met paddenstoelprint bestellen.

Ik hoor je graag!

Groetjes
Eveline

desiree langereis
9 jaar geleden

Geachte meneer/ mevrouw

Allereerst de complimenten voor uw website.
Deze ziet een netjes en overzichtelijk uit.

Graag zou ik met u een linkruil aangaan.
Ik kan een link van uw website plaatsen op de startpagina http://geboorteartikelen.goedbegin.nl
In ruil een link van http://www.deescreations.nl op uw website.

In afwachting van uw reactie verblijf ik.

Met vriendelijke groet,

Desiree Langereis
http://www.deescreations.nl

Ria
9 jaar geleden

Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven

Sanne Blokker
10 jaar geleden

Beste Marjon,
Ik wil je graag informeren over een unieke en interactieve website: www.slimmemama.nl

www.slimmemama.nl is een online markt waar moeders kunnen shoppen vanaf ruim 100 digitale marktkramen. Deze marktkramen zijn geopend door moeders zelf, hobbyisten maar ook ondernemers die nieuwe, tweedehands en/of zelfgemaakte producten aanbieden. Het aanbod is heel divers. O.a. baby- en kinderkleding, zwangerschapskleding, alles voor de baby en kinderkamer, hippe accessoires, zelfgemaakte sieraden en kraamcadeaus, Daarnaast wordt ook vakkennis aangeboden, denk hierbij aan opvoedkundig advies, babymassages, kinderdiëtiste en kinderacupunctuur. De site beschikt over een chatfunctie waarmee gebruikers direct met elkaar kunnen onderhandelen, net zoals op de echte markt. We organiseren ook regelmatig een online marktevent. De volgende is op 11 december van 20.00 tot 21.00 uur.

Daarnaast is er Mama Talk-platform, waar weetjes, tips en antwoorden staan op vragen die gebruikers zelf plaatsen. En op de Nieuws en Links-pagina zijn handige informatie, tips en links te vinden met betrekking tot het moederschap.

Wellicht is het interessant om je zelfgemaakte producten aan te bieden vanaf een digitale marktkraam? Beoordeel zelf of je een Ondernemers Marktkraam nodig hebt of dat een gratis marktkraam ook goed past. Als je kiest voor een Ondernemers Marktkraam dan bied ik je eenmalig 100 dagen gratis aan tv €30. Hier vind je meer informatie over de marktkramen en de voordelen: https://www.slimmemama.nl/pages/view/help-en-info

Ik ben benieuwd naar je reactie!
Met vriendelijke groet,
Sanne Blokker
www.slimmemama.nl

Tomas Breemen
10 jaar geleden

Hi,

Allereerst mijn complimenten voor de geweldige website.

Wij van www.budgi.nl zijn sinds 1 februari 2014 online en hebben in deze korte tijd al veel mensen weten te bereiken. Wij schrijven dagelijks op het gebied van lifestyle voor elk budget en hebben momenteel al 310.000 bezoekers per maand weten te bereiken met ons online magazine. Dat wij een grote groep bereiken dat binnen een korte tijd alleen maar toeneemt is ook te zien aan onze social media kanalen.

Onlangs zijn wij ook op verschillende bekende site's gepubliceerd. Zie hiervoor www.budgi.nl/pers.

Wat is Budgi?
Budgi is de lifestyle site voor elk budget waar dagelijks gerelateerde artikelen worden geplaatst gericht op vrouwen & gezinnen. Budgi is een levensstijl en geschikt voor iedereen die méér wilt genieten voor minder om wat voor een reden dan ook!

Omdat jullie website goed aansluit bij onze doelgroep en er veel interesse is voor de producten, leek het mij misschien leuk om eens van gedachte te wisselen en te kijken of er een eventuele samenwerking mogelijk is.

Ik zie graag je reactie tegemoet!

Fijne dag verder,
Tomas Breemen
0611924252

W: www.budgi.nl
F: www.facebook.com/budginl
T: www.twitter.com/budginl
I: www.instagram.com/budgi.nl
Bekend van: www.budgi.nl/pers

Desiree Barhorst-Weller
10 jaar geleden

Beste Marjon,


mijn naam is Desiree Barhorst-Weller en ik vind het leuk om te patchworken en quilten met de naaimachine. Hiervoor volg ik ook wel eens workshops en cursussen. Helaas zijn ze voor mij niet in de buurt en moet ik er altijd met het openbaar vervoer of met mijn scooter naartoe (vaak met een combinatie van deze twee). Een hachelijke onderneming als je ook nog eens een naaimachine mee wilt nemen, vooral op de scooter. Nu was ik op zoek naar een rugtas voor de naaimachine, want alleen zo kan ik dat ding zowel op de scooter als met het openbaar vervoer meenemen en ik ben nog niet handig genoeg om hem zelf te maken.
Via Céline Telders kwam ik op uw site terecht. Als het goed is heeft zij bovenstaande bericht ook al naar u gestuurd, maar ze raadde me aan zelf ook even een bericht te sturen. Is het mogelijk dat u een rugtas voor een naaimachine kunt maken? Zo ja, dan zou ik graag ook weten wat de kosten hiervan kunnen zijn.

Alvast hartelijk bedankt voor uw antwoord.

Met vriendelijke groet,

Desiree Barhorst-Weller

Linda van Houtum
10 jaar geleden

Hoi,
Ik zou graag een tafeltent willen bestellen. Wat zou de levertijd zijn.? We willen deze op 26 sept aan onze dochter wil geven voor haar verjaardag. Is dit nog mogelijk?
Alvast bedankt voor uw reactie.Gr. Linda

irmaposch
10 jaar geleden

Beste lezer,
Ik wil heel graag van u een tafeltent voor mijn dochter. zij is 11 September jarig. Lukt dit? Ik heb een aantal foto's gezien op uw website die ik super leuk vindt.
ik hoop spoedig iets van u te horen, gezien de tijd. Gr Irma

Lammia
10 jaar geleden


Hallo, ik ben op zoek naar een tas die gemaakt is op basis van ons geboortekaartje van onze dochter of in ieder geval iets wat er op lijkt. Kunt u dit voor ons maken en zo,ja wat zijn de kosten daarvan.

Ik hoop een reactie van u te krijgen.

Met vriendelijke groet, Lammia Gritter


Suzanne Roebert
10 jaar geleden

Hallo Marjon,

Eindelijk tijd genomen om achter de pc te kruipen ;-) Graag zou ik 2 tassen bij je bestellen. Eentje die lijkt op dat tasje met het vosje erop. Mijn zoontje is helemaal weg van het vosje en dan met groen en blauw ofzo? En eentje die lijkt op die tas met het uiltje erop, die blauwe. Mijn dochter is verliefd op het uiltje. Ze moeten ze gebruiken voor school en overblijf. Misschien kun je de binnenkant voeren met plastic of de tas wasbaar maken? Of een elastiek erin, zodat schoolbekers goed rechtop kunnen blijven staan?
Het zou fijn zijn als er een broodtrommel (mepal) in past, 2 drinkbekers en een klein bakje.
Ze moeten 18 augustus weer naar school, maar dat is misschien kort dag? Wij gaan aanstaande vrijdag op vakantie voor 4 weken, dus dan kan ik niet mailen onderweg.
Ik hoor graag even van je.
groetjes Suzanne Roebert (via twitter)

Anja
10 jaar geleden

Dag,

Wat maakt u leuke dingen! 1 deze dagen word ik opnieuw tante!
Graag zou ik een deurhanger/harthanger willen bestellen. In de kleuren fuchsia roze en wit.
Ik weet de naam en de geboortedatum van het kindje nog niet.
Maar zou u alvast contact met mij op kunnen nemen i.v.m. levertijd.
Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Anja

jolanda de joode
11 jaar geleden

hoi Marjon wat kost die zwarte en witte gehaakte kaarslichtjes die je op facebook heb gezet vind ze erg leuk
groetjes jolanda

Fanny
11 jaar geleden

Beste Marjon,

Wat een leuke dingen maak je!
Graag zou ik een groot hart bestellen met de naam Noor erop. Op je site zag ik een rose met witte stippen, die leek me erg leuk.

Vriendelijke groeten Fanny

Stephanie
11 jaar geleden

Hallo,
Wat is de levertijd van de tafeltenten? Opa en oma willen er graag 1 aan mijn dochter geven voor haar 2e verjaardag op 2 december. En heb je voorbeelden? Ik hou van rood roze paars.
gr. Stephanie

Stephanie
11 jaar geleden

Hallo,
Wat is de levertijd van de tafeltenten? Opa en oma willen er graag 1 aan mijn dochter geven voor haar 2e verjaardag op 2 december. En heb je voorbeelden? Ik hou van rood roze paars.
gr. Stephanie

Loes
11 jaar geleden

Hallo.

Graag zou ik verschillende dingen willen bestellen.
Het ziet er allemaal zo mooi uit wat je maakt!

- een harthanger in de kleur donkerblauw/wit (net als die van Milan, Damian, Nick) met 1groot hart en 4 kleine en dan de naam Joep erop.
- een memobord formaat 40x60. Zwart stof met lichte linten (grijs/zilver)
en evt zilveren knopjes/naaldjes, als je begrijpt wat ik bedoel( dat mag een beetje bling, bling zijn)
- en een leuke, stoere kleine schoudertas voor mijn dochter van twee in de kleuren rood, spijker,zwart/wit en evt een beetje roze.

Ik hoor wel of het zo duidelijk is en gaat lukken.
Het memobord is voor mijn zus die as donderdag jarig is... Dat zal wel niet meer lukken denk ik om het dan te kunnen geven, of wel?

Alvast bedankt.
Groetjes Loes

Marjon
12 jaar geleden

Hoi

Graag zou ik een vlaggenlijn willen met de naam SAM erop. Op de site zag ik een donkerblauwe, die ik erg leuk vond, maar ik weet niet wat er nog meer mogelijk is? En wat zou de prijs zijn en de levertijd??

Ik hoor het graag van je.

Groetjes,

Marjon

Wendy
12 jaar geleden

Hoi Marjon,

Ik zou graag een tafeltent willen bestellen, op de site staat een leuke tafeltent met een stofcombinatie van cars en piraten.
Onze tafel is 1m80 lang, 1 meter breed en 75 cm hoog.
Zou je de naam TIES nog ergens erop kunnen maken bv. bij het deurtje?
Wat gaat de tent kosten en hoelang is er levertijd we hebben de tent uiterlijk 29 december nodig?
Graag u reactie.

Met vriendelijke groet,

Wendy

Jolanda
12 jaar geleden

hoi

ik zou graag een tafeltent willen bestellen.
Mijn tafel is 2 meter lang, 1 meter en 1 cm breed, en 78 cm hoog.
Is dit te maken? En zou dit klaar kunnen zijn voor de 5e december?
Wat een vragen he.

Zou je mij terug willen mailen?

mvg Jolanda

karina klement
12 jaar geleden

hallo,

ik vroeg mij af in welke regio jullie wonen.

Groetjes, Karina

jolanda
12 jaar geleden

hoi Marjon
zou jij voor mijn een deur kast of raam hanger voor mijn willen maken
in het grijs wit zou ik geweldig vinden ik neem wel even contact met je op via
facebook net zo als de vorige keer alvast bedankt groetjes jolanda de joode van de koetjes en de tas

ilovehomemade
12 jaar geleden

Wij waren een beetje aan het surfen en kwam toen op jouw site terecht! We wilde je even complimenteren met je super leuke producten! En eigenlijk willen we dan gelijk ook zo brutaal zijn om te vragen of je interesse hebt in het vergroten van je bereik via onze site www.ilovehomemade.nl Wij zien heel graag dit soort producten op onze site en vooral gepassioneerde mensen die deze producten maken. De kosten zijn 1 euro per 6 maanden per advertentie of je kunt voor 50 euro onbeperkt adverteren. We doen je graag een leuk aanbod als je interesse hebt!

Groetjes,
Sefanja en Beatrice
Info@ilovehomemade.nl

stella maris
12 jaar geleden

ik wil graag jou telefoom nummer alstublif mijn movioltefoom is 06-21621017.dankje

Danielle van Kiekeboe Koetje
12 jaar geleden

Hoi Marjon,

Bij deze zou ik jou nog even benaderen wat betreft het ontwerpen van een flyer, en/of visitekaartje.

Wat we zouden kunnen doen is het volgende, ik ontwerp een flyer en/of visitekaartje voor jou.

Zo kan jezelf uitkiezen of je dat enkelzijdig of dubbelzijdig wilt.

Uiteraard zou ik dan wel ongeveer jou een richtlijn moeten geven wat mijn ontwerpkosten zijn, en in ruil daarvoor zou ik wat spullen uit jouw shop kunnen uitzoeken, je maakt genoeg moois, vind het zelfs moeilijk om wat uit te kiezen hahaha.

Graag ontvang ik jouw mail adres, dan kan ik je mijn brochure toesturen met de prijzen die ik hanteer.

Hoor het graag van je,

Groetjesss Danielle

Annemieke
12 jaar geleden

Ha marjon,

Je hebt nu zoveel ik kan het niet meer vinden op je site: Heb jij oorbellen met bloemen? het liefst kanlroze en groot? Mag een steker of aan ringen zijn.

Groetjes!

Willemien Hekking
12 jaar geleden

Hoi,

Ik wil graag een tafeltent bij je bestellen, voor een tafel 180 bij 90 cm.
Ik heb wel een voorbeeldje, hoe ik het graag zou willen.
Ik hoor graag van je.

De vogeltjes
12 jaar geleden

Beste Marjon,

Wij zijn geintereseerd in een tafeltent.
Zal u een mailtje naar ons willen sturen met u telefoon nummer zodat wij u kunnen bellen.

groetjes, de vogeltjes.

Cindy
12 jaar geledenBeste Marjon,

Op je website heb je kleine hartjeshangers op je website staan. (op pagina 3)
Ik zou graag willen weten of je ze nog te koop hebt en zo ja wat de prijs is. Ik heb interesse in twee slingers, zoals afgebeeld op de foto.

Ik hoor het graag.

Groetjes
Cindy

Marleen Westerling (moeder Charlotte)
12 jaar geleden

Ha Marjon,

Zoals beloofd, nu een reaktie.
Er is belangstelling voor je tafeltenten. Wil jij contact met mij opnemen?

gr. Marleen

Marga Venema
12 jaar geleden

Hallo,
Ik zou graag met onze vrouwenvereniging van 18 leden zo'n leuk memobord willen maken.
Zou je mij tips willen geven hoe ik te werk moet gaan en wat voor materiaal ik moet gebruiken??
Ik zou het erg op prijs stellen.
Met vriendelijke groeten,
Marga Venema

Yvonne
12 jaar geleden

Hallo Marion,

We hebben elkaar ontmoet op de Kerstmarkt in Kerkelanden en ik heb toen een labeldoekje zonder knispertje besteld en betaald ( met een katoenen auto erop en allerlei kleuren labeltjes/lusjes)
Ik dacht dat ik mijn telefoonnummer had achtergelaten.
Is het doekje inmiddels klaar?


Vriendelijke groet,
Yvonne.

Patricia
12 jaar geleden

Ik zag op uw leuke website (via Sammies Winkeltje) een bedtent staan. Wat kost zo'n tent ongeveer?

Bedankt!!!

Groetjes, Patricia

Kinga
12 jaar geleden

Hai Marjon,

Leuke spullen!
Ik heb interesse in een klein uiltje en dat laatste hartje wat bij de foto's staat (dit stond erbij: Deurhanger3.JPG_Thumbnail1.jpg) en die kettinkjes (met die schattige hangertjes.

zou je me nog wat info kunnen geven?
Alvast dank!
Kinga

Ilse
12 jaar geleden

Hallo,

Kun je een tafeltent bestellen in de kleuren die je wilt of zijn ze standaard? Ik vind namelijk de kleuren van de bedtent zo mooi!

Vr. gr. Ilse

Trijntje Beumer
13 jaar geleden

Beste Marjon. Met veel plezier heb ik de spulletjes bekeken, die je gemaakt hebt.
Voor Sinterklaas krijgt mijn kleinzoon Lukas (10 jaar)een dart board van mij cadeau.
De bedoeling is, dat het board op de deur van zijn kamer bevestigd wordt. Om ongelukken te voorkomen zou ik graag een deurhanger bij je willen bestellen, die hij aan de deur kan hangen als hij aan het spelen is.
B.V. met de tekst: Niet Storen of Gevaar!! Een andere tekst kan natuurlijk ook. De kleur geel?
Met een zwarte rand en de letters ook zwart? Wat denk je? Zou je zo iets willen maken?
Iedere suggestie is welkom!
Vriendelijke groeten,
Trijntje Beumer.

Sarah Nellessen
13 jaar geleden

Hallo,

Wat kosten die truitjes voor kinderen (lange mouw) met die figuurtjes erop.
En de rompertjes?

Groetjes
Sarah

marion
13 jaar geleden

Hoi Marjon

Had graag een thee servies je bij je besteld,
als het kan met paars.
Heb er zelf een klaar maar wil mijn schoondochter verrassen.
Ze vindt het zo leuk en ik heb er geen zin meer in.

Hoor het wel verder van je.
Groetjes marion

vera
13 jaar geleden

Hoi Marjon,

dit is weer een andere manier om contact met je te zoeken he????
Ik zat met Maura je site te bekijken en ze vond de blauw met witte stippentas erg leuk. Kun je die ook in andere kleuren maken en van plastic? Ik hoor het wel van je.

Gr Vera

Jopie Dierckx
13 jaar geleden

Hallo,

Ik heb afgelopen jaar een paar dekbedjes met hoofdkussen bij je gekocht voor een poppenwagen voor de kleinkindjes. Mijn vraag of je die nog steeds maakt (paars/lila kleuren) en zo ja wat de prijs ervan is. De afmeting is 29 x 35 cm. En wat is de levertijd?

Ik kijk uit naar je reactie.

Mvrgr.

Jopie Dierckx

Ciska
13 jaar geleden

Kunt u contact met mij opnemen ivm een eventuele spoedbestelling?

patricia folman
13 jaar geleden

Hoi Marjon,

Graag zou ik 1 groot hart met 4 kleintjes willen.Hij staat op pagina 1 met de naam Eline.Alleen wil ik dan met de naam Lisa.
Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet,
Patricia

renske
13 jaar geleden

Hoi Marjon.

Graag zou ik een vlaggenlijn van 8 meter willen bestellen. Zag op je site een hele mooie slinger in de kleur donkerblauw!
Ik ben nu zwanger van mijn tweede zoontje en zou graag een vlaggenlijn willen in de kleuren baby- en donkerblauw en rood. Het liefst ruit/stippen en streepjes stoffen. Wil deze slinger ook voor hun verjaardagen gaan gebruiken.
Ik weet niet of je deze stoffen/kleurtjes hebt? Mijn zoontje zal rond 26 juli geboren worden. Zou het nog lukken om hem voor die tijd af te hebben?

Graag hoor ik van je,

groeten Renske

Marjon
13 jaar geleden

Hoi Vivian, je mag me ook direct mailen natuurlijk
Mijn mailadres is: deurhangers@hotmail.com
groetjes Marjon.

Marjon
13 jaar geleden

Hallo Vivian, helemaal leuk dat je wat wilt bestellen, maar ik probeer je te mailen maar krijg de mail steeds retour.
Heb je misschien nog een ander mailadres? Of heb je hyves of facebook??
Groetjes Marjon.

Vivian
13 jaar geleden

Beste Marjon,

Ik ben geïnteresseerd in een memobord van 40x60 cm in donkerblauw/witte-ruitstof met donkerblauw lint en een kasthanger met iets van een voetbal erop. Zou je contact met mij willen opnemen? Hartelijk dank alvast!

Met vriendelijke groet,
Vivian

Maak jouw eigen website met JouwWeb