Gastenboek

Zou het leuk vinden als klanten hier een reactie plaatsen als ze de spullen ontvangen hebbenLachen

Reactie plaatsen

Reacties

joel
5 maanden geleden

Het leven kan soms leuk zijn, de ene minuut is mooi en de volgende minuut is helemaal anders. Mijn man en ik leefden een heel mooi leven voor de onverwachte chaos, een leven zonder vlekken of wantrouwen, totdat we geen problemen hadden met de ondersteuning van onze kinderen, hij stopte met betalen en vond een avontuur buiten flirtend met zijn felbegeerde echtelijke woning. alles wat ik heb geleden. en voor wat ik aan een onnodig plezier werkte, voelde ik deze leegte in mij, ik had geen idee hoe ik me met hem kon verenigen omdat hij niet thuiskwam, laat wegbleef, dronk, rookte, allerlei dingen deed hij nooit deed. Maar dankzij de man die vreugde en stabiliteit in mijn huis bracht, is Dr.osunbor, een man van goede werken, zo echt en meegaand, want ik heb geprobeerd en had vertrouwen. Praat met hem over wat je dwarszit en je zult blij zijn dat je dat gedaan hebt. WhatsApp of Viber +393663677754 of per e-mail Dr.osunbor23@gmail.com website:https://drosunbor.wixsite.com/solutiontemple

Loes
10 jaar geleden

Bedankt voor de supersnelle levering van het memobord! Mijn zus vond hem erg mooi. Ze heeft er al veel positieve reactie's op gehad.

Groetjes Loes

Tante Silly's Shop
10 jaar geleden

Hallo Marjon,

Wat heb je een ontzettend leuke webshop met super mooie spulletjes!

Groetjes Syl

Linda
10 jaar geleden

Ik heb een uiltjes sleutelhanger bij je besteld. Kon gewoon mijn eigen kleurencombi samenstellen, super leuk! En hij ziet er geweldig uit. Inmiddels 2 maanden in gebruik, en nog steeds ziet hij er prachtig uit. Kan nu super snel mijn sleutels vinden in mijn tas! Dank je wel Marjon.

Tante Til
10 jaar geleden

super leuke dingen maak je allemaal heel vrolijk en gezellig.

hanny mans
11 jaar geleden

heb je ook vast mijn emailadres
groetjes Hanny.

Maak jouw eigen website met JouwWeb